Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Supply Chain Manager

Flower Trade Consult BV (FTC) levert seizoenbloemen en boeketten aan retailers in voornamelijk Europa en Noord Amerika. Dit doen wij in korte en open ketens, waarin goed contact met klant en kweker belangrijk zijn, dit kenmerkt FTC.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Supply Chain Manager


Voornaamste activiteiten:

Je krijgt over een aantal productgroepen (Tulp pioenroos, zonnebloemen, amaryllis) de verantwoording om deze goed te managen. Dit betekent dat je in kaart hebt wat de vraag is vanuit de organisatie/verkoopafdeling en wat het aanbod is vanuit de kwekers. Dit stem je dagelijks met elkaar af, zodat de product/boeketten afdeling nooit zonder bloemen zit. Je hebt hiervoor veel overleg met je collega en kwekers, en bent het spin in het web.


Je profiel:

  • Flexibel en Stress bestendig.
  • Communicatie vaardig
  • Handig met Excel
  • Ervaring met bloemen
  • Beheersen Engelse is een pre


Je komt te werken in een team van jonge professionals, de bedrijfscultuur omschrijft zich als informeel met veel vrijheden, flexibele tijden, thuis werken en een goed salaris.

Is dit iets voor jou, dan komen we graag met je in contact door een mail te sturen naar Wiebe van der Veen, [email protected]