Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Administratief medewerker projectadministratie SIG&F

Op zoek naar een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden, veel contacten en een prettige werksfeer?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment bestaande uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap gecombineerd met de modernste teelttechnieken typeren de bij ons aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden. 

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. Diensten die wij verder aan de leden verlenen, liggen op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie, duurzaamheid en IT. 

Oxin Growers is een erkende telerscoöperatie voor de uitvoering van de SIG&F-regeling. Dit is een Europese subsidieregeling, waardoor onze organisatie voortdurend moet voldoen aan de daarin gestelde erkenningsvereisten. Hierdoor ontvangen wij voor een breed scala van onze activiteiten en investeringen subsidie waarvoor een projectadministratie wordt gevoerd. 

In verband met het vertrek van een collega op deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker projectadministratie SIG&F
                                              

De functie

De projectadministratie speelt een belangrijke rol bij het uitvoeren van het subsidieprogramma door een nauwkeurige en volledige administratieve vastlegging van alle activiteiten en investeringen. Dit vormt de basis voor het tijdig indienen van het jaarlijkse programma, de tussentijdse aanvragen voor subsidie en een betrouwbare informatievoorziening naar directie, bestuur en de leden.

De administratief medewerker is samen met een collega verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van alle projectfacturen, het klaarzetten van de uitgaande betalingen, het boeken van de bankafschriften en het opstellen en versturen van overeenkomsten. Tevens zorgen jullie ervoor dat alle dossiers compleet zijn met ondertekende offertes, opdrachtbevestigingen en opleverformulieren. Tot het takenpakket behoort ook het opstellen van een aantal overzichten en analyses.

Je onderhoudt dagelijks contacten per telefoon en mail met onze leden en de leveranciers over de ontvangen facturen, ontbrekende documenten of overige zaken die uitgezocht moeten worden en waarvoor actie ondernomen moet worden.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar. Enige jaren ervaring in het werken met een projectadministratie of op een administratieve afdeling heeft de voorkeur, evenals kennis van Exact en Excel. De aard van de werkzaamheden vereist wel dat je nauwkeurig kunt werken en van aanpakken weet. In verband met de vele contacten met onze leden en de leveranciers zijn goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse taal noodzakelijk.


Ons aanbod

Wij bieden een verantwoordelijke en leuke baan voor 32 tot 40 uur per week met voldoende uitdaging en veel contacten. Naast een goed salaris, afhankelijk van ervaring en deskundigheid, bieden wij een goede pensioenregeling en ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. 


Reageren

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Wij gaan dan graag met je in gesprek! Stuur je motivatiebrief en cv naar Hans Prins, via [email protected]. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Astrid Steenvoorden: 06-50263805.

 
Kijk voor meer informatie over Oxin Growers op www.oxin-growers.nl

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.