Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Medior / Senior Verkoper AGF DACH-landen

Mede door haar uitstekende samenwerking met producenten en retailers, heeft dit internationaal opererend bedrijf een sterke marktpositie opgebouwd in haar specialisme binnen de fruithandel. Met een team van jonge, gepassioneerde en professionele medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt om het eigen merk verder in de markt te zetten. Het bedrijf typeert zich als een informeel, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een passie voor product maar ook voor telers, medewerkers en consument. 


Medior / Senior Verkoper AGF DACH-landen 


De functie 

Bij de gezochte kandidaat staan de wensen van de klant centraal. Ruime en aantoonbare ervaring in de internationale fruithandel is van groot belang om de kansen op deze landen te kunnen benutten. Behalve om de succesvolle verkoop gaat het om het opbouwen van hechte relaties met afnemers. Hij of zij voelt zich prima thuis in een internationaal georiënteerd bedrijf waar kennis, vakmanschap, kwaliteit, slagvaardigheid en betrouwbaarheid centraal staan. Het werk gebeurt vanuit de vestiging in Noord-Brabant. 


Functie-eisen 

De gezochte kandidaat moet de Duitse- en Engelse taal goed beheersen, zowel gesproken als geschreven. Je komt uit de fruitwereld en zowel de handel als het product hebben geen geheimen voor je. Daarnaast heb je ervaring met de verkoop van fruit producten en veel gevoel voor zien èn benutten van commerciële kansen. Je wilt dagelijks resultaat boeken en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je verliest nooit het overzicht in de dagelijkse hectiek van de markt. 

  • Gevoel voor handel, ziet nieuwe marktkansen en is resultaatgericht 
  • Aantoonbare commerciële ervaring 
  • Goede beheersing Duitse- en Engelse taal, kennis van andere talen is een pre 
  • Kennis en affiniteit met fruit is noodzakelijk 
  • Ervaring met moderne automatiseringssystemen 
  • Een betrouwbare teamspeler die flexibel is en ook zelfstandig kan werken 
  • Sterk in opbouwen en onderhouden netwerken 


Heb je al ervaring in de (nationale of internationale) fruithandel maar wil je graag een stap hogerop bij een wereldwijd actief en succesvol bedrijf? Voor de juiste kandidaat is dit een mooie functie met veel toekomstperspectief. Bij deze veelzijdige commerciële functie met veel ruimte om zelf in te vullen horen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als jij denkt dat je past in dit profiel, dan willen we heel graag met je in contact komen. Reageer dus meteen! Heb je nog vragen of wil je meer weten? Ook dan kun je altijd bellen of mailen. 

Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861 
Email: [email protected]


Meer informatie of online solliciteren