Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ervaren AGF-administratief medewerker

Hars & Hagebauer BV is een bekende naam in de AGF wereld. Hars & Hagebauer BV is het Nederlandse dochterbedrijf van het meer dan 140 jaar oude bedrijf Hars & Hagebauer GmbH,  Hamburg, Duitsland. Wij importeren fruit van over de hele wereld en verkopen dat in Europa.

Voor ons moderne en lichte verkoop kantoor in Ridderkerk, zoeken we een

Ervaren AGF administratief medewerker M/V

(parttime) - Ridderkerk


Wij zijn op zoek naar diegene die samen met onze huidige administrateur het complete administratieve proces rondom in- en verkoop, kosten, partijadministratie en maandafsluiting verzorgd.

Wie bieden allereerst een fijne werkplek met een collegiale sfeer, gezamenlijke lunches en een open en resultaat gerichte sfeer. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en opleiding.

Wij zoeken een ervaren administratief medewerker die bekend is met de verschillende aspecten van het AGF proces. Niveau MBO/PDB.

We kunnen deze functie flexibel invullen qua (parttime) uren en dagen. Belangrijks hierbij op te merken is dat er tijdens de vakanties van je collega administrateur een volledige werkweek gewerkt moet worden. Alles in onderling overleg natuurlijk.


Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken?

Stuur je korte motivatie brief en je referenties naar [email protected]