Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keurmeester AGF / Quality Control (sr en jr)

Kraaijeveld, Surprisingly well arranged for you, zo is het anno 2024, ruim 60 jaar geleden begonnen als Groenteboer. Van verkopen langs de deur met een kar vol groente en fruit tot het dagelijks verladen van tientallen vrachtwagens als internationale AGF-ontzorger. De stappen die gemaakt zijn in de afgelopen 64 jaar, kenmerken het DNA van de groenteboer die in heel het bedrijf doorklinkt. Het DNA dat gevormd wordt door passie voor het product, doorzettingsvermogen en de wil om te groeien. Waar opa Kraaijeveld dat jaren geleden op zijn manier deed met advertenties zoals “wij lachen de prijsopdrijvers uit” doet men dat vandaag op een andere manier: “verrassend geregeld voor u”. Met oog voor het klimaat, de mens en de natuur haalt Kraaijeveld zijn producten direct bij de bron vandaan. Producten van de beste kwaliteit worden op de juiste manier geplant, verzorgd, geoogst, verhandeld, verpakt en op transport naar Kraaijeveld gezet. Dat doen ze niet alleen! Ze doen dit samen met hun partners. Kraaijeveld biedt drie doelgroepen een breed assortiment; gastronomie, retail en de verwerkende industrie. In deze prachtige organisatie gaan er dagelijks vele producten het pakhuis in en uit en om goed op de hoogte te zijn van de juiste kwaliteit is men op zoek naar Keurmeesters. Er is ruimte voor een ervaren persoon en ook iemand die aan het begin van zijn carriere staat, een junior of starter.

Keurmeester AGF / Quality Control (sr en jr)


Functie

Een kwaliteitsinspecteur met kennis van zaken

  • Alle producten gaan in principe door jouw handen en jouw ogen, dit is bij binnenkomst en bij herkeur.
  • Je draagt zorg voor de kwaliteitsinspectie van de producten en kent de eisen van de klanten.
  • Je controleert de juiste aantallen en maten, plakt labels op de juiste partijen waardoor ze klaar zijn om gescand te worden en zichtbaar worden voor je collega’s.
  • Je keurt met je eigen keurkar en meldt daar direct de partijen binnen.
  • De loods is jouw werkplek en dit is in het hart van het bedrijf en daar voel jij je thuis.
  • Jouw bijdrage is fundamenteel binnen de organisatie en je staat met verschillende afdelingen in nauw contact, zoals inkoop, sales, logistiek, ompak en QA.
  • Je rapporteert aan de hoofd keur en kwaliteitsmanager.


Profiel

Passie voor Vers en AGF

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de AGF sector en dan met name de controle van de producten.
  • Je beschikt over vakgerichte diploma’s voor een agf keurmeester.
  • Kennis van gangbare kwaliteitssystemen, zoals HACCP en BRC.
  • Bezit van rijbewijs en/of eigen vervoer.
  • Flexibiliteit in werktijden.
  • Je beheerst de Nederlandse taal, het is handig als je Engels spreekt en begrijpt.
  • Je communiceert duidelijk en vlot op alle niveaus.


Competenties

  • Zelfstandig werken en ook een teamspeler.
  • Communicatief vaardig.
  • Verantwoordelijk.
  • Betrouwbaar.
  • Flexibel.
  • Stressbestendig.
  • Aanpakken.
  • Passie voor groenten, fruit en vers.


Standplaats

Maasland in het Westland, Zuid Holland. Goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gouda en Den Haag en het kantoor is gelegen aan de A20.


Aanbod

Een 4 daagse werkweek waarbij je begint om 6:00 uur en eindigt rond 16:30 uur. Dit is een fulltime en uitdagende baan voor 38 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden in een groeiende en ontwikkelende organisatie. Eén keer per 3 a 4 weken heb je zaterdag dienst die van 7:00 tot 12:00/13:00 uur is. Door middel van een solide inwerkperiode en trainingen heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zijn de groeimogelijkheden ruim aanwezig. Naast hard werken vindt men, plezier en persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk, is er 1 keer per 2 weken een eigen eetpakket voor thuis, zijn er elke week 2 keer extra lekkernijen bij de lunch, krijg je een telefoon van de zaak of een ruime vergoeding als je er zelf al een hebt. Salaris en overige condities zijn in overeenstemming met de ervaring en leeftijd van de kandidaat.


Reageren

Kraaijeveld heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Keurmeester AGF / Quality Control (sr. en jr.) exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Willem Tolhoek, telefonisch bereikbaar op +31(0)6 821 831 03 en via de email [email protected]. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com.

Meer informatie over het bedrijf via https://www.kraaijeveld.com/nl-nl/ en via deze link krijg je een virtual tour: https://tour.kraaijeveld.com/

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.