Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ASV Packaging en Hinojosa Packaging

Nieuwe duurzame verpakkingen op CFIA beurs

Het onderwerp verpakkingen blijft de AGF-sector beroeren en dus blijven bedrijven duurzame oplossingen ontwikkelen. Zo ook het Franse ASV Packaging en het Spaanse Hinojosa Packaging die aanwezig zullen zijn op de CFIA beurs in Rennes van 12 tot 14 maart 2024 (stand 9-E32), waar ze "een breed scala aan nieuwigheden" zullen presenteren die "tegemoet willen komen aan de groeiende vraag naar verantwoorde en duurzame oplossingen in de agrovoedingsindustrie".

Halopack: "het duurzame alternatief voor plastic punnets"
ASV Packaging en Hinojosa zullen er hun lichtgewicht, praktische en 100% recyclebare punnets voorstellen die vervaardigd zijn uit ruim 80% gecertificeerd FSC gerecycled karton. Ze zijn het ideale alternatief voor plastic punnets voor verse en zeer verse voedingsmiddelen, verpakt onder gemodificeerde atmosfeer (MAP) of vacuüm (SKIN).


© Hinojosa

"Recyclebare gesealde punnets"
Met deze gesealde punnets voor groenten en fruit wordt 95% minder plastic gebruikt, blijft het product zichtbaar en de verpakking verzegeld. Deze duurzame oplossing werd bekroond op de Pap'Awards 2023. Het biedt meerdere voordelen: bedrukking naar wens, verlenging van de houdbaarheid van de producten dankzij zijventilatie en een eenvoudige plaatsing in het schap.


© Hinojosa

Naast andere producten zal Hinojosa op de CFIA ook volledig recyclebare kartonnen punnets voor groenten en fruit tentoonstellen.

Voor meer informatie:
ASV Packaging
ZI de la Malterie - Montierchaume
36130 Deols (Frankrijk)
Tel: +33 (0)2 54 29 41 00

126 avenue de Marseille
26000 Valence (Frankrijk)
Tel: +33 (0)4 75 57 49 49
www.asv-packaging.org/

Publicatiedatum: