Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vroegop-Windig breidt assortiment exotische groenten uit

De 21ste eeuw staat in het teken van de multiculturele keuken. In het Nederlandse straatbeeld schieten de foodconcepten die een moderne Aziatische keuken hanteren als paddenstoelen uit de grond. Deze keuken is gebaseerd op de pijlers gezond, vers en snel en sluit hiermee naadloos aan op de wensen van de hedendaagse consument. Om aan deze wensen tegemoet te komen heeft Vroegop-Windig haar assortiment flink uitgebreid met exotische groenten vanuit onder andere Thailand, de Dominicaanse Repu­bliek, Costa Rica en Honduras. Deze producten komen wekelijks vers binnen en er wordt alleen samengewerkt met gecertificeerde leveranciers.

Assortiment exotische groenten
Groene papaja's, mango's, kousenband, cassave, laos, bananenbladeren, sereh en kurkuma zijn slechts een kleine greep uit het brede assortiment exotische groenten en fruit. Deze producten zijn sinds kort bij Vroegop-Windig te verkrijgen.

Voor meer informatie:
Vroegop-Windig
T: 020 – 606 18 18
verkoop@vroegop.nl
www.vroegop.nl
Publicatiedatum: